Cum să fii strălucitoare în doar 30 de minute

Publicat pe

Crezi că ai nevoie de ore în şir pentru a arăta bine? Ei bine, noi îţi arătăm că, în doar 30 de minute, te poţi îngriji din cap până în picioare. Urmează sfaturile noastre şi vei vedea ce uşor e să străluceşti… de frumuseţe!

 

frumu_03_b367f6363c

Foto: Shutterstock

 

Ten frumos în doar 5 minute

 

Umple chiuveta cu apă cât mai caldă şi spală-te de câteva ori pe faţă. Această metodă are rolul de a stimula circulaţia şi a activa metabolismul pielii, tenul căpătând astfel o nuanţă roz-naturală. Acelaşi efect îl au şi compresele calde cu ceai sau apă, aplicate timp de cinci minute. După îndepărtarea lor, foloseşte cremă de faţă; aceasta va pătrunde mai repede în piele pentru că porii sunt deschişi.

Dacă ai tenul foarte uscat, măştile intensiv nutritive îţi sunt de ajutor. Amestecă două linguri de smântână cu brânză de vaci pisată, întinde pe faţă, lasă să acţioneze, îndepărtează şi aplică apoi felii de castravete crud. Pielea va rămâne catifelată şi foarte suplă.

 

Îngrijeşte-ţi corpul cu cele mai simple reţete

Înainte de a aplica un produs de îngrijire, exfoliază-ţi pielea în mod natural: pisează mărunt câteva alune şi amestecă-le cu două linguri de iaurt natural. Masează-ţi tot corpul cu mişcări circulare, insistând pe zonele mai grase.

Apoi, oferă-i pielii supleţe cu ajutorul uleiurilor naturale, pentru că pătrund adânc în piele şi au acţiune de durată. În plus, parfumul plăcut cu proprietăţi relaxante persistă mult timp de la aplicare. Amestecă laptele de corp şi crema de mâini cu câteva picături din aroma preferată.

Citeste continuarea pe unica.ro

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter