Cate Blanchett, ţinută excentrică la premiera filmului Blue Jasmine

Publicat pe

Orice se poate spune despre Cate Blanchett, dar nu că n-ar avea stil! Indiferent ce poartă, o face cu eleganţă, distincţie şi atitudine… Uite-o la premiera celui mai recent film în care joacă, Blue Jasmine, ce a avut loc în cadrul Festivalului de film american de la Deauville, Franţa.

 

Premiere du film " Blue Jasmine " et Hommage a Cate Blanchett au 39e Festival du cinema americain de Deauville

Foto: Hepta

 

Noul film al lui Woody Allen, din 6 septembrie în cinematografele din România, urmăreşte povestea unei casnice din New York (Cate Blanchett) care trece printr-o acută criză existenţială. După nenumărate premiere mondiale, iată că a venit vremea să fie proiectat şi în cadrul unui festival dedicat filmului american, într-unul dintre cele mai şic oraşe de pe riviera franceză, Deauville.

Cate Blanchett (44 ani) a fost o apariţie cu adevărat spectaculoasă, ea optând o rochie lungă şi extrem de amplă, cu aplicaţii colorate în stil hippie. Rochia poartă semnătura Dior Couture.

 

Stil de vedetă: CATE BLANCHETT, simplitate sofisticată

 

Premiere du film " Blue Jasmine " et Hommage a Cate Blanchett au 39e Festival du cinema americain de Deauville

 

În aceeaşi zi, Cate primit un premiu în cadrul festivalului. La ceremonie s-a îmbrăcat foarte simplu, cu o ţinută all black care i-a conferit un aer parisian chic. În semn de omagiu, actriţa de origine australiană a avut o cabină de plajă cu numele ei.

 

hepta_1471956

 

Cate Blanchett şi Alec Baldwin în Blue Jasmine, noul film al lui Woody Allen

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter