Cum să te machiezi de Revelion. Tendințele acestui sezon

Publicat pe

Dacă este vreo regulă de care trebuie să ții cont, când vine vorba de make-up și coafură, pentru o apariție de neuitat la petrecerea de Revelion, trebuie să reții că totul e permis! Numitorul comun al unui look spectaculos în noaptea dintre ani este glitter, cât mai mult glitter: pe buze, pe pleoape, pe pomeți. Iată câteva câteva sugestii pentru cum să te machiezi de Revelion. Cât despre coafură…inspiră-te din acest editorial!

Cum să te machiezi de Revelion. Tendințele acestui sezonCum să te machiezi de Revelion. Tendințele acestui sezon

Cine a spus că romantismul a murit? Alege pentru noaptea dintre ani un machiaj visător, cu buze strălucitoare și farduri cu irizații aurii, și mizează pe bucle lejere. Legenda spune că un astfel de makeup îți sporește șansele de a intra în 2019 cu un Făt-Frumos lângă tine.

Ai numeroase truse de machiaj, din care folosești doar nuanțele neutre. Este momentul să abuzezi de toate culorile puternice pe care le-ai lăsat intacte. Verdele e un început bun. Prinde-ți părul într-un coc simplu și adaugă o pereche de cercei statement.

Dacă e o noapte în an când nimic nu e prea mult, aceea e noaptea de Revelion. Orice e permis, așadar poți purta o coafură sleek, ruj intens, glitter și ochi bine conturați, toate la un loc.

Foto: Marius Bărăgan

Articole interesante si exclusivitati, in numarul de ianuarie al revistei VIVA!, disponibil la toate punctele de difuzare a presei 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter