Îţi aduci aminte de "casnica de la MasterChef"? Andreea Moldovan are acum o afacere de succes

Publicat pe

„Casnica de la MasterChef” a devenit cunoscută cu ajutorul emisiunii de la Pro TV. Ea reuşea atunci să atragă privirile cu preparatele sale, dar şi look-ul ei. Iată cum se descurcă acum, la mulţi ani de la finalul show-ului culinar!

Andreea Moldovan a devenit cunoscută în urmă cu şase ani, la concursul culinar „Masterchef'. Atunci, i-a impresionat pe juraţi atât cu frumuseţea ei, cât şi cu desertul pe care l-a pregătit.

Aşadar, în 2015, ea şi-a deschis un atelier de deserturi personalizate, în Bucureşti. Mai mult decât atât, în acelaşi an, ea a fost concurentă într-o altă emisiune de la Pro TV. Este vorba despre „Sunt celebru. Scoate-mă de aici!'.

Andreea Moldovan a mai avut de atunci mai multe apariţii la televizor, unele la Antena 1, altele la Pro TV. Afacerea ei are succes, reuşeşte de fiecare dată să îşi surprindă clienţii cu deserturi impresionante.

 

Îţi aduci aminte de "casnica de la MasterChef"? Andreea Moldovan are acum o afacere de succesÎţi aduci aminte de "casnica de la MasterChef"? Andreea Moldovan are acum o afacere de succes

Andreea Moldovan a fost mireasă la Paris

Aceasta este căsătorită cu Dj Optik, iar acum ceva timp a trecut prin mari emoţii. Ea şi soţul şi-au reînnoit jurămintele la aniversarea de 10 ani a căsniciei şi au ales să facă acest lucru într-o biserică din Paris, oraşul preferat al amândurora.

„La 10 ani de la căsătorie, ne-am reînnoit jurămintele la Sacré Cœur în Paris. Pe scurt, noi ne doream de ceva vreme să ne reînnoim jurămintele la cea de-a 10-a aniversare a căsătoriei. Bog (n.r. Bogdan Moldovan, alias Dj Oprik) mi-a facut această vacanţă la Paris, cadou de ziua mea. Pe 15 octombrie, de aniversarea noastra m-a recerut de soţie la Tour Eiffel. Fără să ştiu că urmează să mă ceară din nou, eu am aranjat şi complotat cu Părintele Bernard din Paris, să ne oficieze pe 15 octombrie această ceremonie privată la Sacré Cœur. A fost super emoţionant să ne avem copilul şi părinţii alături, cât şi o grămadă de vizitatori ai Basilicăi, ce s-au oprit să asiste la fericirea noastră”, a povestit Andreea Moldovan.

Foto: Libertatea, Instagram 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter