Cum să-ţi aranjezi părul când porţi căciulă

Publicat pe

Preferi să suferi de frig numai ca să nu porţi căciulă. Dacă nu îţi place cum îţi stă cu ea, probabil că nu ştii să-ţi aranjezi părul aşa cum trebuie. Iată cum să te coafezi dacă vrei să porţi căciulă!

caciula_0_d03f016024
Foto: Northfoto, Hepta

Dacă noi preferăm să suferim de frig fiindcă nu ne place cum ne stă cu o căciulă, vedetele de la Hollywood obişnuiesc să poarte căciuli chiar şi atunci când nu e nevoie fiindcă sunt accesorii vesele şi trendy. Iată cum să te coafezi când porţi fes, căciulă de blană, beretă sau şapcă.

Cum îţi aranjezi părul când porţi fes

Banalul fes tricotat, cu ciucure sau fără, este preferatul multor vedete, de la cele tinere şi nonconformiste, cum e Ashley Tisdale, până la cele elegante trecute de 40 de ani, cum e Sarah Jessica Parker. De altfel fesul e şi cel mai simplu de purtat. Nu trebuie decât să-ţi laşi părul liber, indiferent că este ondulat sau drept. Dacă vrei un look cool, fă-ţi o cărare pe o parte şi apoi pune-ţi fesul.

Citeste continuarea pe unica.ro

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter