Dana Săvuică, Anda Adam şi Roxana Iliescu au încercat tratamentul favorit al vedetelor de la Hollywood

Publicat pe

Miercuri, 15 octombrie, a avut loc evenimentul de lansare HydraFacial in cadrul Miko Palace, la care au fost prezenti clienti, reprezentanti media dar si persoane publice: Dana Savuica, Anda Adam, Crina Matei, Roxana Ionescu, si multi altii.

 

 

Hollywood-ul iubeste HydraFacial, celebrititati ca Paris Hilton, Beyonce, Adrienne Maloof, Evan Rachel Wood, Kate Winslet si Amy Poehler declarandu-se incantate de rezultate! Acum, si Dana Savuica s-a alaturat liste vedetelor care il adora.

Doctorii vedetelor de la Hollywood, precum Dr. Paul Nassif, Dr. Harold Lancer si Dr. Zein Obagi, se bazeaza exclusiv pe HydraFacial pentru a obtine rezultatele dorite. Tratamentul HydraFacial  a fost conceput sa hraneasca si sa hidrateze pielea, lasand-o fina, supla si protejata de factorii externi. Hydrafacial combina curatarea, exfolierea, extractia si hidratarea intr-un singur tratament rapid, non-invaziv. Este ideal pentru toate tipurile de ten, mai ales pentru persoanele care prezinta arsuri solare, puncte negre, acne, pori mariti, pete pigmentare, linii fine si riduri.

Dana Săvuică, Anda Adam şi Roxana Iliescu au încercat tratamentul favorit al vedetelor de la Hollywood Dana Săvuică, Anda Adam şi Roxana Iliescu au încercat tratamentul favorit al vedetelor de la Hollywood

Foto: PR 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter