Hugh Jackman şi Jake Gyllenhaal caută dreptatea la cinema, din 18 octombrie

Publicat pe

O poveste emoţionantă despre importanţa familiei şi disperare, thrillerul „Prizonieri vine în premieră pe marile ecrane din 18 octombrie, aducându-i în rolurile principale pe Hugh Jackman, Jake Gyllenhaal, Viola Davis şi Maria Bello, în ipostaze cutremurătoare.

 

În filmul „Prizonieri, Keller Dover (Hugh Jackman) trăieşte cele mai cumplite momente prin care poate trece un părinte. Fiica lui în vârstă de doar 6 ani şi prietena acesteia au fost răpite, iar singura pistă despre identitatea vinovaţilor nu pare să ducă nicăieri. Detectivul Loki (Jake Gyllenhaal) arestează un suspect, însă, din lipsă de probe, acesta este eliberat. Pe măsură ce timpul trece, şansele de supravieţuire ale micuţelor scad, iar poliţia nu are nicio pistă clară. Aşadar, Dover decide să acţioneze de unul singur.

 

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=bpXfcTF6iVk[/youtube]

 

„Pentru personajul meu, nu există nimic mai important decât familia. S-a pregătit să o ocrotească cu un devotement ieşit din comun. E un bărbat credincios, dar e pus în cea mai dificilă şi frustrantă situaţie imaginată vreodată. Să surprind întreaga avalanşă de trăiri, dar şi puterea de caracter cu care acesta luptă şi cu care trece peste problemele obscure din viaţa sa, a fost pentru mine o provocare imensă, de care nu m-am mai lovit până acum.', recunoaşte actorul Hugh Jackman, când vine vorba despre rolul interpretat în „Prizonieri.

 

Hugh Jackman şi Jake Gyllenhaal caută dreptatea la cinema, din 18 octombrieHugh Jackman şi Jake Gyllenhaal caută dreptatea la cinema, din 18 octombrie

Foto: PR

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter