Kinga Varga şi Livia Dilă: moda întâlneşte frumuseţea

Publicat pe

Designer-ul Kinga Varga şi prezentatoarea TV Livia Dilă au fost protagonistele unui pictorial inedit organizat la Domeniul Greaca. Cele două au pozat în cadrul campaniei Do you speak BEAUTYish?', demarată de Mineralium Dead Sea, gama de produse cosmetice cu minerale de la Marea Moartă. 

 

Livia Dilă, care este şi imaginea brandului Kinga Varga, a purtat o rochie mov, pe spatele căreia sunt desenate două aripi de înger. Îngerul este, dealtfel, laitmotivul colecţiei Kinga Varga.

Toate cele 14 participante la pictorialul Mineralium Dead Sea au purtat piese semnate de Kinga Varga, iar designer-ul s-a aflat în permanenţă pe platou, lângă fotograf, şi a coordonat sesiunea foto care a durat o zi întreagă.

Lansată cu ocazia evenimentului de la Domeniul greaca, la finalul lunii august, campania Do you speak BEAUYish transmite faptul că frumuseţea nu are nevoie de cuvinte, ci este o stare de relaxare, de fericire şi de bine în general. Astfel, Mineralium Dead Sea propune un limbaj al frumuseţii care se simte şi se vede.

 

Kinga Varga şi Livia Dilă: moda întâlneşte frumuseţeaKinga Varga şi Livia Dilă: moda întâlneşte frumuseţea

 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter