Noua gamă antirid de îngrijire a tenului Wine Elixir

Publicat pe

Astăzi la Iconic Food Wine & Design s-a lansat noua gamă antirid de îngrijire a tenului APIVITA Wine Elixir, pe bază de ingrediente naturale, cum ar fi vinul roşu, ceara de albine şi polifenolii din măsline.

 

WINE ELIXIR

Această gamă antirid de îngrijire a tenului se bazează pe puterea resveratrolului şi a lupinului de a stimula producţia de colagen, de a conferi fermitate pielii şi de a reduce chiar şi cele mai profunde riduri. Pe bază de ingrediente naturale, cum ar fi vinul roşu, ceara de albine şi polifenolii din măsline, gama Wine Elixir oferă un tratament complet de îngrijire a pielii pentru prevenirea şi combaterea semnelor îmbătrânirii. Gama Wine Elixir înlocuieşte apa cu o infuzie de ceai verde pentru a spori acţiunea antioxidanţilor şi pentru a proteja pielea împotriva factorilor nocivi din mediul înconjurător.

NEW WE RETOUCHED

Din cele mai vechi timpuri, vinul roşu a fost considerat un elixir al frumsuseţii şi al vieţii. Grecii antici considerau vinul un cadou de la zei şi se închinau lui Dionysos, zeul vinului. Consumul de vin, în combinaţie cu produsele apicole, era larg răspândit în vremurile din antichitate.

 

WINE ELIXIR eye and lip cream_red wine and beeswax_2

Produsele APIVITA sunt testate dermatologic şi 100% FĂRĂ parabeni, silicon, propilenglicol, ulei mineral şi etanolamina.  APIVITA este disponibilă în farmaciile Sensiblu selecţionate.

WINE ELIXIR face oil_grape and olive

 

Foto: PR

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter