Quelques Fleurs Royal un parfum de regina

Publicat pe

Quelques Fleurs Royale este un parfum floral din colectia de parfumuri Houbigant adus acum si in Romania de Beautik Haute Parfumerie.

Quelques Fleurs Royal un parfum de reginaPersonaj de Belle Epoque, Regina Maria a subordonat dorintelor sale arta anilor 1900. „Cea mai frumoasa regina' a Europei era preocupata de aspectul sau vestimentar, toaletele sale fiind comandate la case de moda cunoscute. Bijuteriile fusesera menite sa ii puna in evidenta frumusetea, iar parfumurile veneau sa ii completeze personalitatea.

Regina Maria a Romaniei, a ales sa poarte Quelques Fleurs Royale de la Houbigant, un parfum absolut unic care a completat intr-o maniera desavarsita tinuta sa plina de rafinament.

Quelques Fleurs Royale este un buchet floral care imbina armonios notele de bergamota, trandafir, liliac si iasomie, o aroma senzuala, o creatie demna de budoirul unei regine moderne si pline de eleganta.

Colectia de parfumuri Houbigant sunt disponibile exclusiv la Beautik Haute Parfumerie, iar in perioada 19 februarie-15 mai parfumurile Houbigant sunt prezente si in cadrul expozitiei Mon Budoir de la Muzeul Peles in Sinaia, locul unde amintirile, rafinamentul si seductia se intalnesc.
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter