Vichy Liftactiv Sursa Dermului: o solutie noua antirid

Publicat pe

Laboratoarele Vichy au descoperit dupa 10 ani de cercetare ca Sursa Dermului este un strat al pielii foarte activ si important deoarece sub impulsul sau sunt create noi celule si noi fibre, asa numitele „molecule de tinerete”.

Vichy Liftactiv Sursa Dermului: o solutie noua antiridUn zahar care se gaseste natural in anumite plante braziliene, ramnoza, este capabil sa reactiveze Sursa Dermului, avand o puternica actiune antirid. Vichy il extrage in forma sa ultra-pura, utilizand un proces de hidroliza care ii pastreaza originea naturala si ia doar cea mai activa parte din molecula pentru a o livra la puterea ei maxima.

Ramnoza este recunoscuta in farmacologie pentru proprietatile sale calmante. Este 100% buna pentru piele si nu duce la glicatie.

Astfel, noua formula Liftactiv, cu tehnologie Sursa Dermului, bazata pe Ramnoza, are o puternica actiune antirid pe cele 5 tipuri principale de riduri de pe fata si gat.

Produsul este disponibil in farmacii din aprilie 2011.
Preturi recomandate: Liftactiv cu Tehnologia de Activare a Dermului crema de zi 50 ml (piele normal mixta/piele uscata) – 104 lei, Liftactiv cu Tehnologia de Activare a Dermului crema de noapte 50 ml – 111 lei.
 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter