Blake Lively şi Ryan Reynolds – Super stylish la un dineu la Casa Albă

Publicat pe

Actorii Blake Lively şi Ryan Reynolds s-au aflat pe lista invitaţilor la dineul organizat la Casa Albă în onoarea Prim-ministrului canadian Justin Trudeau.

 

Barack şi Michelle Obama au încercat sa facă din vizita lui Justin Trudeau un eveniment special, motiv pentru care au organizat un dineu fastuos la care au fost invitaţi şi actori canadieni.

 

Printre aceştia, s-a aflat şi actorul Ryan Reynolds, născut la Vancouver, dar cu o carieră solidă la Hollywood, venit la Casa Albă alături de frumoasa lui soţie, Blake Lively.

 

Cei doi au oferit o reprezentaţie demnă de covorul roşu al unui eveniment glam, Ryan purtând un elegant costum Burberry, în timp ce Blake Lively a ales o rochie cu decolteu semnată Ralph&Russo.

 

Foto: Hepta

 

Blake Lively şi Ryan Reynolds – Super stylish la un dineu la Casa AlbăBlake Lively şi Ryan Reynolds – Super stylish la un dineu la Casa Albă
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter