Giulia a lansat videoclipul „Ochii tăi”

Publicat pe

Giulia întâmpină această primăvară lansând melodia„Ochii tăi', piesă care aduce o schimbare de imagine, dar şi de stil pentru artistă.

 

„Ochii Tăi este un remake al  unei piese celebre a artistei Elena Cârstea, pe care Giulia adora să o asculte de mic copil.

 

Timp de o săptămână, Giulia şi-a închis reţelele de socializare şi a renunţat la orice tip de  comunicare cu fanii săi. Decizia ei însă a fost luată tocmai pentru a-i surprinde pe aceştia  cu veşti muzicale proaspete, dar şi pentru că a pregătit, alături de echipa ei, un  amplu proces de rebranding!

 

12809527_10154107942749101_8234901788386755999_n

 

Piesa a fost produsă în studiourile HaHaHa Production, versurile fiind scrise de Elena Cârstea şi Felicia Donose.

 

„Trec prin cea mai frumoasa si creativa perioada din viata mea si simt ca acum e momentul sa impart tot ceea ce simt cu cei care imi asculta muzica. „Ochii tai” e o piesa de care sunt profund legata mai ales emotional. Sunt foarte  recunoscatoare lui Feli Donose si Serban Cazan pentru ca mi-au oferit ocazia sa cant aceasta melodie. Sunt fericita  sa cant refrenul unei piese atat de iubite si sunt coplesita de increderea pe care mi-a acordat-o o artista pe care o admir, Elena Carstea.”, declara Giulia.

 

Videoclipul noii piese este unul de imagine, cu un puternic touch glamouros şi influenţe  specifice anilor 90, cu o regie semnată de Bogdan Daragiu.

 

Noua imagine a Giuliei este fresh, sexy, misterioasă, dar puternică şi cu o atitudine care aproape dezarmează. Pentru videoclip, echipa care s-a ocupat de imaginea artistei a fost formată din stilistul Cătălin Vălean, make-up artistul Andra Manea şi  hairstilistul Florin Noje.

 

 

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter