Avanpremiera filmului "Ilegitim"

Publicat pe

Filmul „Ilegitim”, premiat în această primăvară la Festivalul Internațional de Film de la Berlin, a avut avanpremiera, aseară, la cinema Elvire Popesco din Capitală. 

 

„Ilegitim', unul dintre cele mai provocatoare filme românești din ultimii ani, spune povestea a doi frați – interpretați de Alina Grigore și Robi Urs – și iubirea lor ilegitimă. La finalul proiecției, regizorul Adrian Sitariu, actorii Alina Grigore, Robi Urs, Adrian Titieni și directorul de imagine, Adrian Silișteanu, au răspuns întrebărilor puse de jurnaliștii prezenți la avanpremieră.

 

„Filmările au durat două săptămâni, timp în care actorii au locuit împreună și au fost 24/24, 7 zile din 7 în pielea personajelor. Filmul nu a avut o direcție clară, iar actorii au improvizat foarte mult, ceea ce a făcut ca toate presonajele să aibă poveștile lor interesante. Și o mare parte dintre cadre au fost filmate o singură dată, filmul având astfel mai multe finaluri, însă, din cele peste 10 ore de material filmat, am ales varianta aceasta.”, a povestit regizorul, Adrian Sitaru.

 

„Ilegitim', singura producție românească de lungmetraj prezentă la cea de-a 66-a ediție a Festivalulu Internațional de Film de la Berlin, va avea premiera națională pe 18 martie.

 

Adina Vilcea

 

Avanpremiera filmului "Ilegitim"Avanpremiera filmului "Ilegitim"
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter