Când e indicat să folosești un BB Cream

Publicat pe

Preferi un machiaj mai light, care să aibă grijă suplimentar de pielea ta? Iată motivele pentru care vei deveni dependentă de BB Cream!

Când e indicat să folosești un BB CreamCând e indicat să folosești un BB Cream

Istoria BB – Blemish Balm, Beauty Balm, începe în anii 60 în Germania când astfel de produse au fost folosite ca follow-up după procedurile chirurgicale de tip interventii estetice, laser, peelinguri, rolul lor fiind acela de a estompa cicatricile și roșeața.

Citește și:

Get the look Kourtney Kardashian – machiaj de party pentru brunete

Get the look Jessica Chastain – machiaj diafan pentru roșcate

Ulterior, în anii 80 asiaticii adoptă BB-urile și le integrează în ritualurile de îngrijire și machiaj.

Dar ce este un BB Cream? Ei bine, nici cremă, nici fond de ten, un mix al acestora, cu veleități totuși mai mult de produs de îngrijire.

Ok, și cum poate fi folosit un BB Cream? Fie singur, aplicat peste crema ta obișnuită de față, dacă țintești un aspect îngrijit și natural, machiat și nu prea, fără finisajul desăvârșit al fondului de ten.

Așadar e alegerea potrivită dacă vrei un look de zi relaxat, ori te duci seara la un film în haine lejere și te simți mai confortabil cu un machiaj almost no make-up. BB Cream, mascara, un gloss delicat, două tușe fine de blush și gata!

Ori îl mai poți utiliza și ca bază de machiaj, sub fondul de ten.

Spuneam despre BB Cream că tinde să fie mai mult un produs de îngrijire, adică o cremă colorată cu formule diverse: hidratante, matifiante, anti-age, cu SPF integrat etc ameliorând totuși aspectul cearcănelor, al tenului neuniform și lipsit de luminozitate.

Cătălina Cristescu

Foto: Hepta/PR 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter