Ce să eviți când te dai cu iluminator

Publicat pe

Machiajul completat de iluminator are un aer glam, este acea tușă de lumină rafinată care aduce un plus de valoare look-ului. Însă iluminatorul nu se aplică oriunde, ci în anumite puncte cheie ale feței, ținând cont de fizionomie.

Ce să eviți când te dai cu iluminatorCe să eviți când te dai cu iluminator

Iluminatorul se aplică pe față în zonele unde lumina cade în mod natural. Așadar evităm linia maxilarului sau centrul feței, chiar lângă nări. Soarele nu va lumina niciodată acele zone iar rezultatul va fi artificial, chiar vulgar.

Citește și:

Greșeala pe care trebuie să o eviți atunci când aplici concealer

Cum să îți umpli golurile din sprâncene și să aibă un aspect natural

Este important să evităm și zona T, bărbia, pentru că aici vom avea exces de sebum și nu dorim un adaos de luciu oferit de iluminator.

Aplicăm iluminatorul deasupra v-ului buzelor, pe pomeți și pe nas, dar atenție la lungimea nasului. Un nas scurt, cârn permite aplicarea iluminatorului pe toată lungimea sa, pe când un nas ascuțit, lunguieț va fi alungit și mai mult de iluminator, de aceea punctăm cu pensula numai în centrul punții nasului.

Cătălina Cristescu

Foto: Hepta/PR 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter