Cum să îți umpli golurile din sprâncene și să aibă un aspect natural

Dacă nu ai sprâncene cu aspect uniform, ci cu goluri, această problemă se rezolvă extrem de simplu și rapid cu ajutorul unui creion sau tuș și a unui mascara pentru sprâncene. Iată cum.

De nenumărate ori am spus cât de important este să avem sprâncene îngrijite, pensate și machiate corect, întrucât ne schimbă semnificativ look-ul și armonia trăsăturilor.

Însă nu toate avem norocul unor sprâncene dese, pe care doar trebuie să le pensăm pentru a le aduce la forma propusă.

Citește și:

Get the look Jessica Chastain – machiaj elegant pentru roșcate

Când e indicat să folosești un BB Cream

În plus, în trecut, multe dintre noi ne-am pensat exagerat sprâncenele și am rămas cu niște goluri care acum ne scot din minți și pe care le putem remedia fie prin implant de spâncene (procedură totuși costisitoare) sau prin tatuarea sprâncenelor, o procedură cu destul de multe riscuri.

Pentru că nu știi dacă vopseaua va migra sau nu, dacă rezultatul final va avea un aspect natural, dacă nuanța folosită pentru tatuaj nu se va modifica în timp etc

Acestea sunt opțiunile permanente, însă golurile din sprâncene se mai pot remedia și prin machiaj, fără să primești o gaură în buget, și fără să ai dexteritate maximă la capitolul machiaj.

Tot ce trebuie să faci este să desenezi în golurile respective fire de păr, în sensul creșterii sprâncenelor tale naturale, folosindu-te de un creion pentru sprâncene bine ascuțit sau de un tuș pentru sprâncene.

După ce ai umplut golurile și eventual ai mai adăugat din creion/tuș și alte fire de păr în corpul sprâncenelor, îndesindu-le, la final aplici puțin mascara pentru sprâncene care are rol texturizant, adaugă o notă naturală și face sprâncenele mai pline.

Cătălina Cristescu

Foto: Hepta/PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe viva.ro