Vrei un machiaj foarte rezistent? Aplică pudra în acest mod total neobișnuit

Publicat pe

Adio retușuri! Ai nevoie de bază de machiaj, fond de ten și pudră. Dar dacă aplici astfel pudra, machiajul va fi mai rezistent decât ți-ai fi imaginat vreodată! 

Vrei un machiaj foarte rezistent? Aplică pudra în acest mod total neobișnuitVrei un machiaj foarte rezistent? Aplică pudra în acest mod total neobișnuit

Da, știm regula de bază: cremă de față, bază de machiaj, fond de ten, pudră. Însă, deși poate că sună ciudat, machiajul va fi și mai rezistent dacă fixezi baza de machiaj cu o pudră translucidă și abia apoi aplici fond de ten și din nou pudră peste.

Citește și:

Cum să te machiezi în funcție de culoarea ochilor

Cum să îți umpli golurile din sprâncene și să aibă un aspect natural

Este foarte important ca pudra să fie una translucidă, și nu în cantitate mare. Nu vrei să crape machiajul ori să dai senzația de față încărcată.

Iar fondul de ten nu îl mai aplici cu degetele, ci cu ajutorul unui burețel umezit în prealabil (ca să nu absoarbă produs), și prin tapotări ușoare.

Desigur, nici fond de ten nu aplici mult, întotdeauna moderația este cheia!

Cătălina Cristescu

Foto: Hepta/PR 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter