Cele mai frumoase ţinute purtate în 2014 de cele mai cool fashioniste

Publicat pe

Trendurile nu au niciun secret pentru ele, iar fiecare apariţie este impecabilă. Vorbim, desigur, despre fashionistele celebre ca Olivia Palermo, Miroslava Duma sau Suki Waterhosuse.

 

Blake Lively ne-a oferit anul acesta adevarate reprezentaţii de stil pe covorul roşu şi nu numai. Ȋnsărcinată cu primul ei copil, actriţa a arătat incredibil de bine, etalându-şi burtica la diverse evenimente.

 

Olivia Palermo a avut un an special, ea căsătorindu-se cu Johannes Huebl în cadrul unei ceremonii discrete la care a purtat un outfit de mireasă atipic. Un pulover de caşmir, o pereche de pantaloni scurţi cu o fustă Carolina Herrera pe deasupra şi o pereche de pantofi albaştri au alcătuit un look de senzaţie.

 

Beatrice Borromeo, iubita Prinţului Pierre Casiraghi, este de fiecare dată o prezenţă extrem de rafinată. Se pare că italianca se va căsători anul viitor cu prinţul după ce acesta i-a oferit un inel cu diamant roz, iar anunţul oficial al nunţii este iminent.

 

Ȋnsărcinată, Miroslava Duma nu a lipsit de la niciun mare show de modă organizat anul acesta. Ţinutele sale fac de fiecare dată turul reţelelor de socializare, rusoaica fiind nu doar preferata fotografiilor de modă, ci şi a tuturor celor care caută surse de inspiraţii pentru apariţii wow.

 

Modelul britanic Suki Waterhouse l-a cucerit atât pe Bradley Cooper, cât şi lumea modei, jonglând cu lejeritate cu piese cool. Blonda cu faţă de păpuşă şi atitudine ce aminteşte de Scarlett Johansson a fost declarată manechinul anului la Elle Style Awards 2014. Ȋn rochie de prinţesă, pantaloni de piele sau într-o ţinută din dantelă, Suki are stil.

 

Foto: Hepta

 

Cele mai frumoase ţinute purtate în 2014 de cele mai cool fashioniste Cele mai frumoase ţinute purtate în 2014 de cele mai cool fashioniste
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter