Dăruieste cadoul perfect: Pachetul GlykoLift cu efect de lifting (cremă CADOU)

Publicat pe

Magia sărbătorilor începe cu descoperirea cadoului perfect pentru femeile speciale din viața ta.

PACHET-GLYCOLIFT site

Ivatherm îți propune un pachet elegant, cu două produse de ultimă generație formulate dedicate îngrijirii pielii mature: Pachetul GlykoLift cu conținut de glicozaharuri, cele mai noi ingrediente utlizate în terapia anti-aging. Pachetul conține ser și cremă- CADOU. Produsele gamei GlykoLift cu efect de lifting sunt recomandate tuturor tipurilor de piele matură (sensibilă, normală/mixtă sau uscată).

 

Ivatherm folosește beneficiile glicobiotehnologiei pentru a obține un spectaculos efect de lifting. Glicanii- zaharuri complexe din piele- stimulează fibroblaștii pentru producerea colagenului și refacerea fermității și tonicității pielii. Gama GlykoLift conține un cocktail de ingrediente active cu efect anti-aging global: Glykokine Factor S și Alge brune cu efect de stimulare a producției de colagen, acid hialuronic și unt de Karite cu efect hidratant , Vitamina E- binecunoscut antioxidant, sidef pentru un efect optic imediat de luminozitate și strălucire.

 

Crema si serul, aplicate succesiv pentru potențarea rezultatelor, au efect imediat și pe termen lung de netezire a ridurilor, oferind încântătoarea senzație de ștergere a timpului'.

 

Ser GLYKOLIFT – flacon 30 ml

Crema GLYKOLIFT – borcan 50 ml

 

Prețul pachetului recomandat în farmacii (cu crema GRATUITĂ) : 138.11 RON

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter