Cele mai frumoase ţinute purtate de vedete în săptămâna 28 iulie – 1 august

Publicat pe

Show-urile de televiziune, petrecerile sau mult aşteptatul eveniment Comic Con au fost principalele atracţii pentru vedete în această săptămână. Au avut astfel din nou ocazia de a-şi etala outfit-urile pe covorul roşu sau în faţa camerelor de filmat.

 

Jessica Alba, Cate Blanchett, Elle Fanning şi Emma Roberts au onorat cu prezenţa evenimentul Comic Con', desfăşurat în San Diego. Jessica Alba, actriţa din Sin City' a fost una dintre cele mai elegante prezenţe, ea purtând un top Tanya Taylor, fustă Zimmerman şi sandale Kotur. Cate Blanchett a fost la fel de rafinată şi de data aceasta, actriţa alegând o rochie Fausto Puglisi şi pantofi Roger Vivier.

 

Kristen Bell şi Zoe Saldana, ambele însărcinate, au fost unele dintre cele mai fermecătoare apriţii ale acestei săptămâni. Amândouă au strălucit în creaţii Monique Lhuillier pe care le-au accesorizat cu pantofi creaţi de cei mai mari designeri de pantofi, Chrostian Louboutin, respectiv Jimmy Choo.

 

Foto: Hepta

 

Cele mai frumoase ţinute purtate de vedete în săptămâna 28 iulie – 1 augustCele mai frumoase ţinute purtate de vedete în săptămâna 28 iulie – 1 august

 

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter