Horoscopul lunii august 2014

Publicat pe

LEU 23.07-23.08

Din când în când, ai putea simţi nevoia să îţi lărgeşti cercul de prieteni. Să cunoşti alţi oameni care să dea un refresh vie-ţii tale sociale şi de la care să afli despre lucruri noi. Luna acesta vei avea contextul perfect în care să întâlneşti persoane speciale. În ce priveşte sănătatea, s-ar putea să simţi o uşoară lipsă de vitalitate. Cineva apropiat îţi va face oferi un obiect pe care ţi-l doreşti de mult timp.

 

FECIOARĂ 24.08-22.09

Ai aşteptat până acum să se întâmple o schimbare radicală în viaţa ta, iar acum aceasta e pe cale să se producă. Nu te nelinişti, lucrurile se vor aşeza în cea mai armonioasă ordine pentru tine, pregăteşte-te doar pentru noutăţile care sunt pe cale să te surprindă. Financiar, nu e exclus să apară câteva cheltuieli.

 

BALANŢĂ 23.09-23.10

Luna august reprezintă o perioadă benefică pentru transformările spirituale. Recunoaşte şi acceptă greşelile din trecut şi fii deschis către noi orizonturi. Învaţă să te redescoperi şi să trăieşti fără toate acele poveri care ţi-au îngreunat viaţa până acum. Renunţă să te mai consumi pentru toate răutăţile din jur.

 

SCORPION 24.10-22.11

După o perioadă în care ai trecut prin diverse situaţii care ţi-au pus răbdarea la încercare, urmează în sfârşit să te relaxezi şi să te bucuri de roadele muncii tale. S-ar putea ca prietenii să-ţi propună o mini-vacanţă care să-ţi amintească de studenţie. Fii, aşadar, gata să te distrezi cum nu ai mai făcut-o de mult timp.

 

SĂGETĂTOR 23.11-23.12

Ai avut de-a face cu numeroase acte şi procedee administrative dificile şi ai crezut că şirul obligaţiilor nu se va mai încheia niciodată. Din fericire, pentru mult timp de acum încolo nu va mai trebui să îndeplineşti nicio astfel de sarcină. Ba dimpotrivă, vei avea de rezolvat un lucru mai plăcut: organizarea unei vacanţe.

 

CAPRICORN 24.12-20.01

De fiecare dată când cineva încearcă să-ţi dea un sfat, tinzi să priveşti totul cu multă suspiciune. Poate e de vină lipsa de încredere în propria persoană sau faptul că nu ai ajuns încă să te cunoşti îndeajuns de bine, însă ţine cont că o atitudine agresivă şi o viziune restrânsă îi vor alunga pe toţi cei dragi din jurul tău.

 

VĂRSĂTOR 21.01-18.02

De puţine ori până acum ai avut curajul să te exprimi deschis, pentru că te-ai temut mereu că-i vei leza pe cei din jur. Problema a fost că nu-ţi găseai acele cuvinte care să-ţi exprime nemulţumirile, dar care să nu-l jignească, totuşi, pe interlocutor. Fii mai relaxat şi nu te mai strădui să-i impresionezi pe ceilalţi.

 

PEŞTI 19.02-20.03

În perioada care urmează ţi se va împlini un vis. Fie că e vorba de o casă nouă, de o călătorie într-o destinaţie îndepărtată sau de oficializarea unei relaţii, ideea e că vei vedea realizată o dorinţă veche de-a ta, un proiect la care ai lucrat intens şi pe care credeai că nu ai să-l mai finalizezi niciodată.

 

BERBEC 21.03-20.04

Dacă la începutul anului ţi-ai făcut o mulţime de planuri pe care abia aşteptai să le pui în practică, lunile care au urmat au scos la iveală faptul că ideile tale erau oarecum nerealiste. Nu fi dezamăgit, dar încearcă pe viitor să nu-ţi mai stabileşti ţeluri intangibile. Pentru o vreme, încearcă să te laşi dus de val!

 

TAUR 21.04-21.05

Veştile pe care le-ai tot primit în ultimele luni te-au bulversat îndeajuns de mult încât să simţi că nu ţi se va mai întâmpla nimic bun niciodată. Totul este doar o impresie a ta de moment, bineînţeles că lucrurile se vor aşeza în scurt timp. Ba mai mult, e posbil să fii promovat la locul de muncă.

 

GEMENI 22.05-21.06

S-ar putea ca luna aceasta să te simţi foarte obosit şi fără energie. Pentru orice lucru e nevoie să munceşti mult mai mult decât în mod normal şi asta te consumă enorm. Încearcă o dietă bazată pe fructe şi legume şi consumă multe lichide. E posibil ca o alimentaţie lejeră să-ţi redea vitalitatea pierdută.

 

RAC 22.06-22.07

De la începutul anului pare că nu-ţi găseşti locul nici acasă, nici la serviciu. Într-o parte nu ştii cum să faci ca toţi cei dragi să fie cât mai mulţumiţi, iar în cealaltă nu mai găseşti motivaţia necesară ca să-ţi continui activitatea. Poate o vacanţă cu prietenii ţi-ar limpezi gândurile şi te-ar ajuta să decizi ce vei face în viitor.

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter