Charlize Theron: secretele frumuseţii ei

Publicat pe

Charlize Theron1

 

O discuţie fără ocolişuri despre ten, coafură şi exerciţii fizice. Revista GLAMOUR divulgă în numărul de noiembrie care este ritualul de frumuseţe al divei de 39 de ani, premiată cu Oscar şi imaginea celebrului parfum Jadore de la Dior.

 

Lookul pe care îl apreciez cel mai mult la o femeie: O apariţie care denotă relaxare. Contează mai puţin lookul în sine şi mai mult energia şi uşurinţa cu care o femeie afişează ceea ce face sau ce poartă.

 

Lookul pe care îl apreciez cel mai mult la un bărbat: Îmi place pielea proaspăt bărbierită însă extrem de masculină – acel obraz fin şi sexy pe care îl simţi de la prima atingere.

 

Atuul meu fizic: Picioarele; m-au purtat în atâtea locuri. Dacă cineva îţi spune că nu are nevoie să facă sport, te minte. Este nevoie să mă dedic menţinerii în formă – practic yoga de 20 de ani şi de curand m-am apucat şi de spinning.

 

Lookul meu în timpul liber: Ritualul meu de pregătire atunci când sunt contratimp se limitează la exact cinci minute: mă spăl pe dinţi, pe faţă, aplic o cremă cu factor de protecţie solară şi un balsam de buze, îmi întorc genele cu aparatul special şi îmi trec mâna prin păr ca să-l aranjez.

 

Cel mai bun truc de frumuseţe: Somnul – în cantităţi deloc neglijabile. Dacă dorm mai puţin de şase ore, vad imediat diferenţa în modul în care mă simt şi arăt.

 

Citeşte toate secretele frumuseţii lui Charlize Theron în numărul de noiembrie GLAMOUR, din 30 octombrie la chioşcurile de ziare doar împreună cu GLAMOUR Shopping Card – cu ajutorul lui te vei bucura de promoţii şi discounturi de până la 35% în zeci de magazine din Bucureşti şi din ţară.

 

Nu uita de GLAMOUR Shopping Week! Intre 10-16 noiembrie ai o săptămână întreagă de reduceri pana la 35% la brandurile inscrise in campanie!

 

Foto: Hepta

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter