Vedete de la Hollywood care au iubiţi mai tineri

Publicat pe
Vedete de la Hollywood care au iubiţi mai tineriVedete de la Hollywood care au iubiţi mai tineri

Trecute de prima tinereţe şi ieşite, unele dintre ele, din căsătorii lungi, câteva vedete de la Hollywood s-au îndrăgostit de bărbaţi mai tineri. Supranumite Cougars', aceste doamne respectabile au generat un adevărat fenomen la Hollywood. În ciuda diferenţelor de vârstă destul de mari şi a numeroaselor comentarii, controversatele relaţii continuă să reziste.

 

 Susan Sarandon şi Jonathan Bricklin – Ea 68, el 37 de ani: diferenţă de vârstă: 31 de ani

 

După despărţirea de Tim Roth, alături de care a trăit 20 de ani, actriţa Susan Sarandon este din nou fericită la 68 de ani alături de Jonathan, un bărbat cu 31 de ani mai tanar, partenerul ei de afaceri. Cei doi par să se înţeleagă de minune, plecând împreună în vacanţe sau plimbându-se îmbrăţişaţi prin oraş.

 

Shakira si Gerard Pique – Ea 37, el 27 de ani, diferenţă de vârstă: 10 ani

 

Shakira trăieşte o perioadă extrem de frumoasă, urmând să devină anul viitor mamă pentru a doua oară. Alături de Gerard Pique, fotbalist la Barcelona, artista columbiană şi-a întemeiat o familie frumoasă, cei doi având deja un băieţel pe nume Milan. S-au întâlnit în 2010 la fimarea videoclipului Waka Waka' şi anunţau că sunt împreună in 2011, pe 2 februarie , ziua lor de naştere, printr-o fotografie postată pe Twitter. Diferenţa de vârstă este doar un număr care nu are nicio relevanţă nici în cazul lor.

 

Julianne Moore şi Bart Freundlich – Ea 53, el 44 de ani: diferenţă de vârstă: 9 ani

 

Julianne Moore si regizorul Bart Freundlich formează unul dintre cele mai glam cupluri de la Hollywood. Sunt împreună de 15 ani, întâlnindu-se în 1996, pe platorile de filmare de la Back Home'. Înainte de a se căsători, au devenit părinţi de două ori.

 

 Robin Wright si Ben Foster – Ea 48 de ani, el 34 de ani, diferenţă de vârstă: 14 ani

 

Dacă în Perfect Mothers', Robin Wright avea o relaţie pasională cu fiul celei mai bune prietene, lucrurile nu stau foarte diferit nici în realitate, fosta soţie a lui Sean Penn iubind un bărbat de 34 de ani. Robin şi Ben s-au întâlnit în 2011 pe platourile de filmare de la Rampart', iar din 2012 au devenit un cuplu.

 

Tilda Swinton şi Sandro Kopp – Ea 53, el 36 de ani, diferenţă de vârstă: 17 ani

 

Ea este o actriţă care joacă în filme de top, iar el un artist originar din Noua Zeelandă de care s-a îndrăgostit în urmă cu 6 ani. Mamă a doi copii gemeni, Tilda a început un fel de ménage a trios, trăind de dragul celor mici sub acelaşi acoperiş cu fostul ei partener de viaţă, pictorul John Byrne. În acelaşi timp, ea nu are nicio problemă să se afişeze alături de tânărul Sandro. Nu sunt căsătorită, dar am doi copii cu John Byrne, care este un tată extraodinar pentru ei. Locuim in aceeaşi casa, în Scoţia, dar dragostea mea se numeşte Sandro şi mă însoţeşte pretutindeni, lămurea ea lucrurile într-un interviu pentru Madame Figaro'

 

Madonna şi Timor Stefens, Brahim Zaibat sau Jesus Luiz

 

După despărţirea de regizorul britanic Guy Ritchie, împreună cu care are un copil, Madonna pare să îşi fi jurat să nu îşi mai facă decât iubiţi tineri. Aşa se face că diva a avut în ultima aperioadă parteneri de 20 şi ceva de ani, de care s-a despărţit fără prea multe regrete atunci când lucrurile nu au mai mers între ei.

 

Vivienne Westwood şi Andras Kronthaler – Ea 73 de ani, el 48, diferenţă de vârstă: 25 de ani

 

Cel de-al treilea soţ al excentricei creatoare britanice Vivienne Westwood este cu 25 de ani mai tânăr decât ea. Asta nu i-a împiedicat să se îndrăgostească în urmă cu 19 ani pe când el era un tânăr student la modă.

 

Geena Davis şi Reza Jarrahy – Ea 58, el 42, diferenţă de vârstă: 16 ani

 

După 3 mariaje eşuate, Geena Davis, câştigătoarea unui premiu Oscar, şi-a găsit, în sfârşit, sufletul pereche, în persoana lui Reza, un medic estetician, împreună cu care are 3 copii. Cei doi sunt impreuna din 2001.

 

Foto: Northfoto

 

 

 

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter