Cinci lucruri mereu fashionable

Publicat pe

Există o mare de tendinţe pentru sezonul care te duce musai la mare. Ştii care sunt direcţiile generale în modă în perioada asta, ce ţi se potriveşte, însă este posibil să uiţi de anumite elemente care sunt mereu importante.

 

SATC200909_137.dng

 

Iată o listă cu cinci lucruri care vor rămâne mereu la modă, indiferent de fluctuaţiile tendinţelor.

 

  • Little Black Dress

„Little Black Dress' sau rochia neagră este una dintre acele piese cu care mergi la sigur în orice situaţie. Îţi aminteşti de ea de la Audrey Hepburn, însă nu o uiţi prea uşor, pentru că este în permanenţă reinventată şi readusă în garderoba noastră. Aşadar, nu omite să ai măcar una în colecţia ta de rochii.

 

  • Bijuterii fine

Indiferent de tendinţele în materie de accesorii şi bijuterii, niciodată nu vei putea arunca la coş pietrele preţioase, lănţişoarele subţiri sau un colier bine lucrat, precum cele de la Bijuteria Teilor, unde poţi găsi nenumărate modele bune de păstrat pentru toată viaţa!

 

  • Fusta creion

Nu trebuie să fii o fană a serialului Mad Men ca să porţi fusta creion. Pentru că ea reprezintă un model versatil şi util pentru nenumărate situaţii. Tot ce trebuie să faci este să o porţi cu o bluză adecvată şi o pereche de pantofi cu toc, pentru o ţinută coerentă.

 

  • Pantofii stiletto

După cum ai observat, şi pantofii stiletto sunt prezenţi în fiecare sezon, încă de la apariţia lor. Sunt un simbol al senzualităţii, dar şi al eleganţei – oricât de clişeic ar suna asta. Nu te sfii să îi porţi în voie. Ca să fii sigură că nu vei fi prea îndrăzneaţă cu ei, rămâi la o pereche neagră şi una nude.

 

  • Jacheta de piele

Nu trebuie să arunci jacheta de piele dacă ţi se pare că a fost înlocuită de trench-uri, sacouri sau jachete din denim. Pentru că ea este întotdeauna o soluţie fashionable pentru outfiturile tale. Fie că o porţi cu jeanşi, rochii, fuste largi sau alte combinaţii, te poţi baza oricând pe ea.

 

Foto: outnow.ch

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter