Claudia Schiffer a lansat o colecţie de haine din caşmir

Publicat pe

Celebrul top model al anilor 90, Claudia Schiffer revine în atenţie în calitate de designer al unei colecţii de haine din caşmir.

 

claudia schiffer

Alături de Naomi Campbell, Cindy Crawford şi Christy Turlington, Claudia a marcat istoria modelling-ului, iar numele şi influenţa sa sunt şi astăzi extrem de puternice.

 

Noua colecţie de haine este lansată în colaborare cu brand-ul TSE, iar elementul central este puloverul din caşmir. „O piesă vestimentară indispensabilă pentru ea, dar şi un element de bază pentru numeroase femei din toată lumea'.

 

La crearea acestei colecţii, fostul top model s-a inspirat din ceea ce garderoba sa are nevoie, dar şi dintr-o călătorie recentă în sudul Spaniei unde a fost fascinată de culori, mireseme şi texturi.

 

Rezultatul este pe cât de simplu pe atât de spectaculos, colecţia fiind alcătuită cu precădere din pulovere cu mâneci bufante şi poncho-uri în culori spectaculoase.

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter