De ce Katie Holmes nu face publică relaţia cu Jamie Foxx

Publicat pe

După divorţul de Tom Cruise, Katie Holmes şi-a refăcut încet-încet viaţa. Actriţa locuieşte acum la New York, îşi creşte singură fetiţa, iar de aproximativ 2 ani se spune ca ar avea o relaţie cu Jamie Foxx, pe care nu o face însă publică dintr-un anumit motiv.

 

Katie Holmes

 

Se pare că la 4 ani de la despărţirea de Tom, Kate trebuie să respecte în continuare cerinţele actorului.

 

Astfel, ea nu are voie să vorbească public despre biserica scientologică, cea care a avut un cuvânt important de spus în căsătoria sa cu Tom Cruise.

 

Mai mult decât atât, Katie ar fi fost de acord ca timp de 5 ani de la divorţ să nu se afişeze în public cu un alt bărbat, ceea ce ar putea fi o explicaţie pentru faptul că nimeni nu i-a văzut pe Kate şi pe Jamie Foxx in public.

 

Jamie Foxx

 

Tom ar fi mers mai departe şi ar fi pretins ca noul iubit al lui Kate să nu aibă nicio legătură cu Suri, fata lor, acum în vârstă de 10 ani. Din păcate, se pare că Tom însuşi nu şi-a văzut fiica în ultimii 3 ani.

 

Actorii americani Tom Cruise şi Katie Holmes s-au casatorit in 2006 si au divorţat în august 2012, după ce în luna iunie Katie depusese la tribunal o cerere oficială, solicitând desfacerea căsatoriei. Katie a obţinut custodia lui Suri, dar şi o pensie alimentară de 400 de mii de dolari pe an.

 

Foto: Hepta

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter