Coafuri moderne pentru miresele anului 2018

Publicat pe

Hairstylistul Adrian Perjovschi ne dezvaluie care sunt trendurile coafurilor de mireasă pentru anul 2018. Trendurile de anul acesta duc spre romantic-glam. Avem foarte multe variante de coafură care să inspire pe toată lumea și să fie pe toate gusturile. Coafurile clasice se transformă foarte ușor cu un touch de eleganță în coafuri moderne și fresh.' – declară hairstylistul Adrian Perjovschi.

Cu experiență de profesionist și pasiunea pentru ceea ce face, hairstylistul vine cu propuneri speciale și inedite pentru miresele anului 2018. Ce propunem noi este o fuziune între împletituri și părul prins clasic, ușor dezordonat care dă exact acel look perfect pentru o mireasă. Se poate purta părul desfăcut și texturizat pe beachy waves și cu adaosuri, să fie un păr des, bogat, spectaculos.' a explicat Adrian.

În funcție de rochie, tematica nunții și look-ul pe care și-l dorește fiecare mireasă, Adrian Perjovschi recomandă coafura potrivită și care respectă în același timp și tendințele anului. Pentru o coafură mai sofisticată se poate adăuga un accesoriu prețios care dă plus de eleganță coafurii. Părul prins în aspect de nod' în partea de jos exprimă un look lejer și luxos în același timp. Coafurile cu jumătate de păr prins: se coafează părul pe lejer, beachy waves light și se prinde în partea din spate cu o împletitură sau acel nod' creativ.'

Hairstylistul Adrian Perjovschi dezvaluie coafura care va fi printre preferatele mireselor în acest an: În 2018 vom observa multe mirese care adoptă un chic ponny tail. Acest ponny tail trebuie să fie poziționat în partea din spate mai jos de creștet. Coada poate fi coafată cu waves, volum, textura și se poate combina cu o împletitură sau accesoriu', a subliniat Adrian Perjovschi.

 

Coafuri moderne pentru miresele anului 2018Coafuri moderne pentru miresele anului 2018

 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter