Confruntare între Kamara şi Oana, actuala soţie! Ce şi-au mai reproşat cei doi

Publicat pe

Confruntare între Kamara şi Oana, actuala soţie! După ce au anunţat divorţul la începutul anului 2018, scandalul între cei doi a crescut, acum îşi aruncă unul asupra altuia mari reproşuri. Oana, însă soţia artistului, regretă însă că şi-a expus viaţa personală aşa de mult. Este răscolită şi nu ştie pe ce drum să o ia. 

Actuala soţie a lui Kamara nu trece printr-o perioadă foarte bună. După toate acuzele soţului său ea a clacat, a început să plângă în direct la TV. Spune că îi pare rău de tot ce a dezvăluit, însă nu s-a oprit să scoată la suprafaţă secrete de familie. Se pare că Kamara ar fi cumpărat o maşină pentru Oana şi copil, însă el i-ar fi dus-o apoi amantei.

„Nu mă simt confortabil în situația asta. Sunt răscolită. Nu mă simt bine. Mă deranjează acuzațiile lui, modul în care a spus-o. S-au răcit relațiile între noi, vorbim mult mai puțin. Pe cel mic nu l-a luat la el, ar fi trebuit. A luat mășina, probabil a condus-o Mădălina. El nu are carnet. I-am zis că am nevoie de ea, dar până la urmă este mașina lui. M-a deranjat pentru că știu că nu are carnet. Nu l-am întrebat pentru că nu pun întrebări. Sunt foarte deranjată că stă în preajma copilului meu. Am zis că nu mă deranjează, dar mă deranjează foarte tare. Am primit multe mesaje în care mi s-a spus că ea nu este o persoană foarte stabilă emoțional, nu este o persoană echilibrată. Nu vreau să intrăm in detalii, dar sper să nu fie adevărat. A fost și Kamara de acord să nu se mai întâlnească o perioadă.”, a declarat Oana la Wowbiz.

Mai mult decât atât, ea suferă deoarece, după afirmaţiile făcute, ar fi încercat să îi ia apărarea lui, dar ea s-a cufundat şi mai rău în scandal.

„Mă deranjează că o viață intimă a ajuns atât de expusă. Eu am ales să povestesc ce am făcut, pentru a atrage atenția de la el, să nu mai fie înjurat și blamat.  Să se vadă că nu am fost vreo sfânta și că el a făcut tot răul. Acum mă învinovățesc pentru faptul că nu am oprit relația atunci când am simțit că trebuie. Am realizat de multă vreme că suntem firi complet diferite. El este foarte legat de muncă lui, de pasiunea pentru fotbal. Lunea era sfânta pentru el, era zi de antrenament, apoi ieșea cu băieții.”, a mai comentat ea.

Băieţelul lui Kamara suferă de o boală complicată

„Ea știe foarte bine că Leon nu doarme noaptea devreme. Îl folosește pe copil că moneda de schimb, ceea ce este trist. Da, Leon are o tripareză spastică, nu paralizie cerebrală, așa cum exagerează. I-a zis și doctorul să nu folosească termenul asta. Da, are niște probleme pe partea stânga a creierului, dar e inteligent, e un luptător.
Eu m-am chinuit să nu îl expun până acum, iar ea ce face acum. Oana, e foarte trist ce ai făcut în seară asta și toți prietenii știu cum erai când te-am cunoscut și cum ai ajuns acum. Nu aveai nicio șansă! Ți-am făcut piese, ți-am făcut videoclipuri, te-am sprijinit că să te simți bine și tu, să nu intri în depresie.”, spunea artistul la Kanal D.

Kamara, Leon Akim și Oana

Foto: Facebook

Cristina Pîrvu

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter