Coco Chanel - muza pentru cineasti

Publicat pe

Coco Chanel – muza pentru cineasti

Coco Chanel – muza pentru cineasti

Coco Chanel

Dupa succesul filmului „Diavolul se imbraca de la Prada' (2006), in cinematografie isi face intrarea un nou gen de filme: cele care trateaza subiecte legate de lumea modei. Festivalul de Film de la Cannes a scos la iveala o serie de proiecte legate de Coco Chanel.

Prima pelicula va purta semnatura lui William Friedkin, regizorul american pregatindu-se pentru filmarile ce vor incepe in luna septembrie la Paris. Filmul va fi povestea dragostei dintre Coco si compozitorul Igor Stravinsky, fiind o adaptare dupa romanul lui Chris Greenhalgh aparut in 2002. In rolul lui Coco Chanel va fi distribuita Marina Hands, prezenta la Cannes cu filmul „Le Scaphandre et le papillon'.

Cea de-a doua pelicula va fi regizata de Daniele Thompson, fiind vorba despre o biografie completa a celebrei domnisoare de pe strada Cambon, numarul 29. Interpreta lui Coco Chanel nu este deocamdata cunoscuta.

Un text de: Florentina Liutic, Foto: www.cinemagia.ro.

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter