Colecţia Explosions d’Émotions de la L'Artisan Parfumeur

Publicat pe

Paris, 1976…Pasiunea, creativitatea si spiritul avangardist al parfumierului-chimist Jean Laporte au inspirat pentru crearea uneia dintre primele si cele mai exclusiviste case de parfumuri de lux: L’Artisan Parfumeur.

 

L'Artisan Parfumeur Explosion1

 

Astazi, L’Artisan Parfumeur este una dintre cele mai apreciate case de parfumuri la nivel mondial, fiind prezenta in magazine de renume din New York, Londra sau Tokio.

 

Colaborarea cu parfumieri de renume precum Bertrand Duchaufour, Anne Flipo, Olivia Giacobetti, dar si cu tinere talente precum Karine Vinchon a transformat calatoria aromelor in calitate, maiestrie si autenticitate. Ingredientele rafinate si spiritul inovator creeaza compozitii avangardiste, adevarate emotii olfactive.

 

Colectia Explosions dÉmotions, semnata LArtisan Parfumeur, reprezinta conexiunea directa dintre miros si atingere… o explozie de emotii si sentimente intime.

 

Departe de piramida olfactiva' obisnuita, structura acestor parfumuri trece peste bariera codurilor clasice. Armonia dintre diferitele fatete dezvaluie emotii profunde si acorduri pline de senzualitate si euforie.

 

Create de Bertrand Duchaufour, Haute Voltige, Rapelle-Toi si Onde Sensuelle exploreaza rezonanta emotionala a aromelor, pentru a crea piese surprinzatoare si exuberante.

 

Colectia LArtisan Parfumeur este disponibila exclusiv in Beautik Haute Parfumerie.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter