Concealer-ul s-a strâns și arată urât? Învață să-ți repari machiajul

Publicat pe de Catalina Cristescu

Când se strânge concealer-ul ridurile sunt scoase în evidență, pielea arată foarte încărcată, și parcă ai îmbătrânit cu 10 ani. Nu te îngrijora, se repară imediat, aplică acest truc!

Concealer-ul s-a strâns și arată urât? Învață să-ți repari machiajulConcealer-ul s-a strâns și arată urât? Învață să-ți repari machiajul

Machiajul trebuie să ne înfrumusețeze, și chiar dacă preferi un machiaj foarte definit, ceva mai heavy (potrivit de regulă seara sau la evenimente speciale) ai mare grijă la micile erori care nu țin neapărat de aplicare, ci de cum se comportă produsul în interacțiune cu pielea ta.

Citește și:

Truc de machiaj: de ce să folosești balsamul de buze pentru… pleoape

Concealer – truc de aplicare pentru un aspect natural

Poate ai un ten uscat, ridat, iar concealer-ul se strânge de fiecare dată în pliuri, sau ai cearcăne, pungi și aplici prea mult produs care după o vreme arată nenatural, crapă, și parcă poți o mască.

Soluția? Pur și simplu tapotează produsul existent cu ajutorul degetelor, iar dacă este nevoie adaugă foarte puțină cremă de ochi pentru a omogeniza și uniformiza concealer-ul care s-a strâns peste zi.

Foto: Hepta/PR 

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter