Cum aplici corect fondul de ten cu ajutorul degetelor

Nu îți place să folosești bureței sau pensule, și, fie vorba între noi, nu ai răbdare să le speli o dată sau de două ori pe săptămână? Uite cum aplici corect fondul de ten cu ajutorul degetelor! Rapid, igienic și fără să pierzi produs.

Desigur, în primul și în primul rând este necesar să îți speli mâinile. Dacă nu poți face asta cu apă și săpun, este ok și un gel dezinfectant pentru mâini, antibacterial.

Citește și:

3 greșeli de îngrijire a părului pe care trebuie să le eviți

Ce fond de ten să folosești în sezonul rece

Apoi aplici pe dosul palmei o cantitate optimă de produs, cât să îți ajungă pentru toată fața, ori, dacă ai dexteritate, aplici direct pe ten, cu ajutorul degetelor, puncte de fond de ten distribuite pe frunte, nas, obraji, bărbie.

După ce ai făcut asta freacă-ți bine palmele între ele, și, începând cu centrul feței către exterior, uniformizează fondul de ten prin întindere și tapotare.

Ai terminat? Bun, acum spală-te din nou pe mâini, ori curăță-ți bine mâinile, și când ai palmele perfect uscate presează-le delicat pe ten și rulează-le încet pentru a elimina excesul de produs. În plus, căldura naturală a palmelor fixează mult mai bine fondul de ten decât un burețel sau o pensulă.

Cătălina Cristescu

Foto: Hepta/PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe viva.ro