Cum arată Eva Longoria la 40 de ani fără machiaj. Iată cel mai îndrăzneţ selfie al actriţei!

Publicat pe

După o absenţă de 3 ani de pe micile ecrane, Eva Longoria îşi pregateşte revenirea cu serialul „Telenovela' , ocazie cu care actriţa în vârstă de 40 de ani le-a oferit fanilor şi o imagine cu ea aşa cum arată la prima oră a dimineţii.

 

eva1

 

„Bună dimineaţa, Corpus Christi! Sunt atât de fericită să fiu aici', a scris Eva în dreptul unei fotografii prin care a ales să-şi salute cele aproape 2 milioane de fani de pe Instagram.

 

Obisnuiti sa o admire doar atunci cand apare pe covorul rosu, fanii au reacţionat imediat salutând-o pe actriţa de origine mexicană născută în Texas, la Corpus Christi, şi apreciindu-i frumuseţea naturală. „În sfârşit, o femeie frumoasă care îşi asumă acest lucru fără să apeleze la machiaj', „precum vinul bun, Eva nu are nevoie de niciun filtru', „incredibilă aşa naturală', au fost doar câteva dintre comentariile primite pentru această fotografie în care a renunţat la orice urmă de machiaj.

 

eva2

După divorţul de baschetbalistul Tony Parker, Eva Longoria şi-a găsit fericirea alături de Jose Antonio Baston.

 

Foto: Hepta, Instagram

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter