Rihanna - Gazda perfectă a evenimentului caritabil „Diamond Ball”

Publicat pe

Cea de-a doua ediţie a evenimentului caritabil „Diamond Ball', organizat de Rihanna, s-a desfăşurat aseară în Santa Monica în prezenţa unor invitaţi celebri.

 

Gazda evenimentului, Rihanna, a strălucit într-o rochie cu decolteu, semnată Dior, iar Jada Pickett Smith sau Emily Ratajkovski au oferit, de asemenea, reprezentaţii demne de un asemenea eveniment.

 

Rihanna a creat The Clara Lionel Foundation în 2012 pentru a ajuta diverse comunităţi din lumea întreagă să-şi amelioreze calitatea vieţii, să-şi îmbunătăţească sănătatea, educaţia, artele şi cultura. Evenimentul a fost prezentat anul acesta de Cavin Hart, Lionel Richie a fost invitat să cânte, iar suma stransa a fost de aproximativ 3 milioane de dolari.

 

Artista a scos la licitaţie braduţul din cristale de anul trecut realizat pentru ea de artistul Jorge Morfin, suma de pornire fiind de 6.000 de dolari.

 

Will Smith a oferit şi un moment amuzant pe covorul roşu, când nu a rezistat farmecului soţiei lui, îmbrăcată într-o rochie albă, mulată care i-a scos formele în evidenţă.

 

Foto: Hepta

 

Rihanna - Gazda perfectă a evenimentului caritabil „Diamond Ball'Rihanna - Gazda perfectă a evenimentului caritabil „Diamond Ball'

 

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter