Cum obţii coafura cu onduleuri boho

Publicat pe

Sunt elegante, oferă volum părului și sunt extrem de versatile. În funcție de stilul tău și de evenimentul pentru care te pregătești, alege buclele nonconformiste boho, o coafură cu onduleuri perfecte într-o parte sau bucle pronunțate și ample.

Cu aceste trei produse Rowenta de la Flanco vei obține un look de Hollywood într-un timp scurt și cu efort minim. Le poți găsi, alături de multe alte produse de îngrijire a părului, în magazinele Flanco din toată țara și pe www.flanco.ro.

Peria rotativă Brush Activ Rowenta for Elite CF9232 cu înveliș Keratin & Shine te ajută să obții o coafură de invidiat, asemenea vedetelor de la Hollywood, dar în același timp îți păstrează părul sănătos și strălucitor. În crearea acestui aparat, Rowenta a combinat o proteină cu un element mineral, rezultatul fiind un mix care aduce efecte benefice asupra firului de păr. Proteina (Keratina) este esențială pentru întărirea părului și adaugă un plus de elasticitate. Mineralul de Turmalină emite ioni naturali ce ajută părul să își recapete strălucirea și evită efectul anti-static. Iar ușurința în utilizare face ca peria rotativă Brush Activ Rowenta for Elite să asigure o coafare rapidă și să dea rezultate profesionale, astfel încât părul tău seducător și strălucitor va fi admirat de toată lumea.

flanco1

Uscătorul de păr Respectissim Instant Dry CV6075 permite o uscare ultra rapidă, la o temperatură perfectă pentru un păr sănătos și strălucitor. Uscătorul dispune de funcție de ionizare ce anulează problema electrizării părului și de accesorii pentru volum, care transformă coafarea într-o plăcere! Coafura rezistă o zi întreagă datorită treptei de aer rece care permite fixarea, în timp ce firele de păr rămân viguroase și strălucitoare.

flanco3

Ondulatorul Rowenta for Elite Model Look CF2132 îmbină designul și ușurința în utilizare cu tehnologia inovatoare pentru efecte benefice asupra firelor de păr. Cu diametrul de 16 cm și un timp de încălzire de doar 60 de secunde, acest ondulator permite crearea unor bucle diafane într-un timp cât mai scurt.

flanco2

CONCURS

Urmărește site-ul Viva.ro! În luna martie, Flanco și Revista VIVA! ți-au pregătit o mulțime de premii surpriză care te vor ajuta să ai coafura perfectă în fiecare zi.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter