Cum să ai un corp tonifiat: ghid pentru această vară

Publicat pe

Zilele însorite se apropie, planurile de vacanţă prind contur, iar tu ai nevoie în această vară de un program complet pentru a arăta senzaţional, cu un abdomen plat şi un corp tonifiat. La Stejarii Country Club, aşteptările îti vor fi depăşite în cel mai frumos mod posibil cu noul abonament estival, valabil in perioada 15 mai – 15 septembrie.

 

Vara aceasta, mişcarea este noua relaxare: facilităţi sportive indoor şi outdoor, în aerul curat al pădurii Băneasa, networking şi momente plăcute alături de prieteni şi de cei dragi. Traineri profesionişti, precum Dimi Butilca (primul trainer autorizat TRX din România) şi Iulia Popa- vor fi partenerii tăi în cadrul programului personalizat de antrenament care te va ajuta să fii în formă în sezonul estival.

 

La Stejarii Country Club ai la dispoziţie peste 100 de aparate cu tehnologie modernă şi vei descoperi cu plăcere că benzile de alergat şi bicicletele sunt dotate cu social media, tv, radio – detalii extrem de cool pentru că, de exemplu, poţi asculta postul preferat de radio în timpul antrenamentelor.

 

Exerciţiul ideal s-ar putea dovedi cycling-ul, care te va ajuta într-un timp scurt să-ţi îmbunătăţeşti activitatea sistemului cardiovascular, să scapi de kilogramele în plus şi să arzi calorii. În plus, îţi vei corecta postura corpului, aspect pe care poate îl neglijezi în ultima vreme, deşi stim că orele petrecute la birou trebuie suplinite printr-o formă de mişcare.

 

Tot la Stejarii Country Club te vei bucura de posibilitatea de a combina efortul susţinut cu relaxarea. Cum este posibil? Ei bine, clubul are o piscină olimpică în aer liber unde îţi poţi exersa tehnicile de înot şi, ulterior, te poţi relaxa în zonele private de lounge. Piscina este încalzită, astfel că tu poţi înota chiar şi în zilele cu temperaturi scăzute. Pe marginea piscinei sunt amenajate două cabane unde te poţi răsfăţa cu un masaj realizat de terapeuţii de la Shiseido Spa.

 

Indiferent de tipul de antrenament ales, la finalul lui, savurarea unui smoothie pe Terasa Al Fresco şi momentele de socializare vor încheia într-un mod extrem de relaxant această experienţă pe care vei dori să o continui pe termen lung la singurul Country Club din România.

 

Pentru mai multe detalii despre cele trei noi oferte estivale Stejarii Country Club accesati link-ul: http://www.elle.ro/in-shape-for-summer/

 

Cum să ai un corp tonifiat: ghid pentru această varăCum să ai un corp tonifiat: ghid pentru această vară
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter