Ce ţinute poartă vedetele în această primăvară

Publicat pe

Rochii sau salopete înflorate, jeanşi în diverse combinaţii, pălării şi ochelari de soare drept accesorii sunt pe lista vedetelor în această primăvară.

 

Olivia Munn a fost surprinsă purtând o salopetă Mary Katranzou care s-a dovedit o alegere extrem de inspirată. A pus în valoare acest outfit elegant cu o pereche de sandale nude şi un clutch roşu.

 

Olivia Palermo este o adevărată mastră atunci când vine vorba de a mixa diverse piese vestimentare.. Fashionista a fost surprinsă plimbându-şi câinele prin New York, iar look-ul său a fost, şi de această data perfect. O ţinută care merită imitată mai ales într-o zi ploioasă.

 

Surorile Kylie şi Kendall Jenner au reuşit să iasă în evidenţă în California prin outfit-urile lor extravagante. Pantaloni scurţi, bustiere, jachete, ochelari de soare, cizme foarte înalte sau tenişi au fost piesele pe care le-au purtat şi care le-au dat un aer extrem de nonconformist.

 

De când a devenit mamă, Eva Mendes pare a fi mereu sub presiunea timpului. Iat-o pe actriţa care va fi imaginea Estee Lauder surprinsă în timp ce se îndrepta spre un salon pentru a se coafa. Eva a ales o rochie înflorată, în stilul retro pe care îl preferă de cele mai multe ori.

 

Lea Michelle a fost surprinsă purtând o rochie albă, boho, pe care a aceesorizat-o cu botine şi pălărie, ambele negre. Un outfit perfect pentru a lua prânzul în compania prietenului ei, Matthew Paetz.

 

Foto: Hepta

 

Ce ţinute poartă vedetele în această primăvarăCe ţinute poartă vedetele în această primăvară
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter