Cum să fii în formă în această vară!

Publicat pe

Pentru a fi în formă în această vară, World Class Romania ţi-a pregătit Delta Challenge,  cel mai sofisticat şi eficient program de antrenament.

 world class1

 

Introdus  în România în 2013, după ce a schimbat vieţile a peste 1.000 de suedezi,  programul a fost adaptat special pentru cei care doresc să-şi transforme corpul în timp record – 3 luni.

 

După două sezoane şi peste 500 de transformari miraculoase ale clienţilor World Class, Delta Challenge a fost modificat şi dezvoltat, devenind accesibil pentru oricine, indiferent de condiţia fizică.

 

 world class2

 

În funcţie de obiectivele tale, Delta Challenge îţi oferă oportunitatea de a alege între două programe pentru intra in forma in cel mai scurt timp: Delta POWER – Soluţia experţilor în fitness pentru maximizarea performanţelor  şi Delta BURN – Soluţia experţilor în fitness pentru pierdere în greutate controlată .

 

Despre Delta POWER: Soluţia experţilor în fitness pentru maximizarea performanţelor!

 

POWER este o abordare ştiinţifică pentru nivelul tău de fitness, care-ţi va intensifica puterea fizica şi psihică în doar 3 luni de antrenament alături de antrenorii World Class.

 

Cu 3 antrenamente pe săptămână şi nutriţie supervizată, după cele 3 de antrenament vei fi capabil de diferite activităţi fizice, de practicarea diverselor sporturi şi de obţinerea unor performanţe atletice. Corpul şi condiţia ta fizica se vor transforma în timp record.

world class3

 

Despre Delta BURN: Soluţia experţilor pentru pierdere în greutate controlată: pierzi până la 5 kg de grăsime în doar 90 de zile!

 

Arzi kilograme, arzi grăsime în timp record şi într-un mod controlat, cu 3 antrenamente pe săptămână alături de antrenorul tău personal, un program de antrenament bine stabilit şi nutriţie supervizată!

 

Dacă vrei sa-ti transformi corpul in timp record alaturi de specialistii World Class, incearca programul Delta Challenge!  

 

Completează formularul de  mai jos http://www.worldclass.ro/personal-training-delta-challenge.php cu datele tale de contact şi expertii World Class te vor  contacta în cel mai scurt timp pentru mai multe detalii.

 

Pentru mai multe detalii intra pe www.worldclass.ro

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter