Cum să porţi pantalonii albi. Inspiră-te de la vedete!

Publicat pe

O dată cu primele zile calde, o piesă vestimentară se regăseşte constant în apariţiile vedetelor: pantalonii albi, incluşi de designerul Tommy Hilfiger în colecţia Tommy Hilfiger Women Sportswear SS15.

 

Actriţe, top modele sau cântăreţe sunt surprinse adesea purtând această piesă vestimentară care te duce cu gândul la vacanţă. Top modelul Miranda Kerr nu face excepţie, frumoasa australiancă combinând pantalonii albi cu un top negru, un blaizer alb şi o pereche de sandale cu platformă.

 

Aşadar, pentru a obţine un look casual chic, încearcă să îţi completezi look-ul cu tricouri navy, albe sau negre şi nu ezita să aduci şi o culoare puternică în outfit-ul tău.

 

Piese din colectia Tommy Hilfiger Women Sportswear SS15 se gasesc in magazinele Tommy Hilfiger aflate in Bucuresti (Baneasa Shopping City, Promenada Mall, Afi Palace Cotroceni, Bucuresti Mall, Plaza Romania), in Cluj-Napoca (Iulius Mall), in Timisoara (Iulius Mall) si in Iasi (Palas Mall).

 

Foto: Hepta

 

Cum să porţi pantalonii albi. Inspiră-te de la vedete!Cum să porţi pantalonii albi. Inspiră-te de la vedete!
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter