Cum să-ți maschezi imperfecțiunile de pe ten

Publicat pe de Catalina Cristescu

Coșurile, cicatricile nu sunt de dorit, dar nu toate avem o piele perfectă. Iată cum să-ți machezi corect imperfecțiunile de pe ten.

Cum să-ți maschezi imperfecțiunile de pe tenCum să-ți maschezi imperfecțiunile de pe ten

Pentru a-ți ascunde imperfecțiunile de pe ten ai nevoie de un concealer (exact în nuanța pielii, deci mai închis decât cel folosit pentru zona de contur a ochilor), un fond de ten și pudră.

Practic toate produsele pe care le ai deja în sertarul cu make-up goodies, fără să fie nevoie să cumperi altele suplimentar.

Citește și:

De ce este obligatoriu să folosești primer. Nu are nicio legătură cu rezistența machiajului

Greșeala de machiaj care îți face ochii mici

Important! Nu folosi concelear-ul cu care ascunzi cearcănele, acesta de regulă este mai deschis la culoare, tocmai pentru a da luminozitate zonei de contur a ochilor. Și aplicat pe ten se va vedea diferența de nuanță.

Aplică crema ta obișnuită, apoi fondul de ten și peste, punctual, tapotând cu vârful degetului, concealer pe zonele necesare. La final fixezi cu pudră.

Nu se aplică primul concealer-ul, întrucât fie că folosești un burete, pensulă sau degetele când te dai cu fond de ten, inevitabil vei șterge punctele de concealer sau le subțiezi consistența.

Foto: Hepta/PR 

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter