Cum se îmbracă vedetele în primăvara 2017

Publicat pe

Primăvara capricioasă din România le-a provocat pe vedete să dea dovada de multă imaginaţie atunci când îşi compun look-ul pentru aceste zile.

 

Accesând paginile de Facebook şi de Instagram ale unor vedete ca Alina Eremia, Alice Peneacă sau Jojo, am descoperit câteva ţinute care ne-au atras atenţia.

 

Din garderoba vedetelor pentru primavara 2017 nu lipsesc jeanşii, care rămân în tendinţe, iar modelele sunt extrem de variate, colanţii, culorile puternice sau printul floral. Albul rămâne, de asemenea, în topul preferinţelor, iar la nivel de accesorii ochelarii de soare sunt un must-have.

 

Şi dacă vrei să îţi înnoieşti garderoba şi să te laşi inspirata în această primăvară de vedetele tale preferate, e momentul să te pregăteşti pentru o sesiune speciala de shopping.

 

Pe 1-2 aprilie îți facem sesiunea de shopping mai ușoară, odată cu National GLAMOUR Days, un weekend întreg în care brandurile noastre preferate vor avea o reducere specială de până la 30%. Magazinele partenere: C&A, PANDORA, BENVENUTI, TRIUMPH, DOUGLAS, TEZYO, OTTER, ALDO, SALAMANDER , MELI MELO și FREYWILLE.

 

Cum se îmbracă vedetele în primăvara 2017Cum se îmbracă vedetele în primăvara 2017

 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter