Din fetiţa lui tata a ajuns fată mare! Vezi cum arată fiica lui Eminem la 21 de ani!

Publicat pe

Fata lui Eminem, Hailie Scott, a crescut. Nu mai este fetiţa de odinioară care îi servea rapper-ului ca inspiraţie pentru melodiile sale precum „Mockingbird', „Hailie Song' sau „Superman'.

 

Hailie acum are 21 de ani şi este studentă la Michigan State University.

 

În ultimele sale postări de pe reţelele de socializare, tânăra a dovedit ca s-a maturizat, fiind de o frumuseţe ulitoare. Spre dezamăgirea potenţialilor peţitori, fata are pe pagina ei de Instagram mai multe poze alături de prietenul său.

 

Hailie este singura fiica biologică a lui Eminem cu fosta lui soţie Kim Mathers, cu care a fost căsătorită de două ori, cei doi despărţindu-se definitiv în 2006.

 

În 2013 tânăra a ajuns pe paginile mai multor publicaţii în momentul în care a fost încoronată regina la balul său din liceu.

 

Andreea Cirstescu, Foto: Instagram

 

Vezi si:

 

Cum arata Lourdes, fiica Madonnei, la 20 de ani!

 

Din fetiţa lui tata a ajuns fată mare! Vezi cum arată fiica lui Eminem la 21 de ani!Din fetiţa lui tata a ajuns fată mare! Vezi cum arată fiica lui Eminem la 21 de ani!
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter