Daniela Nane - Magic make-up

Publicat pe
luciu de buze fond de ten
Luciu de buze Rouge Dior Creme de gloss (475) – 99 lei
Fond de ten Diorskin Forever Extreme (030) – 159 lei

Jullie Boilleau Daniela Nane
Jullie Boilleau, make-up artist Dior Daniela Nane

Ca sa arati ca Daniela Nane, foloseste:

Fond de ten Diorskin Forever Extreme (030) – 159 lei; Anticearcan Dior Sculpt (002) – 105 lei; Diorshow powder backstage make-up (012) – 150 lei; Gel transparent pentru fixarea sprancenelor – 82 lei; Fard de pleoape Dior 5 colors (360) -195 lei; Mascara Diorshow – 115 lei; Tus lichid Style Liner -120 lei; Fard de obraz Diorblush – 147 lei; Creion contur buze Lip Liner – 70 lei; Gloss Diorlight Jewelled make-up (533) – 340 lei; Luciu de buze Rouge Dior Creme de gloss (475) – 99 lei; Ruj Rouge Dior (512) – 109 lei.

fard de pleoape pudra
Fard de pleoape Dior 5 colors (360) -195 lei
Diorshow powder backstage make-up (012) – 150 lei

gloss tus lichid
Gloss Diorlight Jewelled make-up (533) – 340 lei
Tus lichid Style Liner -120 lei

Make-up artistul international Dior, Jullie Boilleau, are solutia pentru o seara glamour. Ai nevoie de doar o ora!

In sezonul acesta, pentru tendintele in machiaj in viziunea Dior, cuvantul de ordine este stralucire.

Toate fardurile au o nota sidefata pentru un efect glamour, totdeauna elegant, asa cum cere eticheta celebrei case. Nu a fost insa uitata nici componenta trendy, asadar, toate produsele din colectia de iarna 2007-2008 te vor ajuta sa ai un aer sexy extrem de actual.

Jullie Boilleau
Jullie Boilleau, make-up artist Dior

Spre deosebire de sezonul trecut, unde regula numarul unu era naturalul, toata filosofia Dior se bazeaza acum pe jocul culorilor. „Distingem de fapt 2 tendinte, spune Jullie Boilleau. „Pe de o parte auriu combinat cu rosu pe buze si, de ce nu si la nivelul tinutelor, pe de alta parte, culori ca albastru inchis, brun, fuchsia.

Asadar, Julie iti sugereaza sa indraznesti sa porti culori si sa parasesti stilul natural macar pentru cea mai mare petrecere a anului. In plus, ea te incredinteaza ca „se poarta smoky eyes in nuante ce pornesc de la albastru inchis si se opresc la bleu, machiaj pe care i l-a propus de altfel si actritei Daniela Nane.

Si daca vrei sa stralucesti si la capitolul accesorii, nu ai decat sa alegi produsul star al actualei colectii: colierul gloss care se poate purta la o rochie de seara si a carui oglinda te poate ajuta la retusuri rapide.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter