Descoperă colecţia glam de cercei lansată de Sonia Argint Ionescu!

Publicat pe

Anul 2014 a inceput cu o provocare noua pentru Sonia Argint Ionescu, acea de a pune in practica o idee mai veche si anume de a-si completa colectia de bijuterii cu o linie de cercei spectaculosi.

sonja1

Motivată de succesul înregistrat cu colierele by Sonja, vedeta TVR 1 şi-a lansat o o linie de cercei, realizata dupa schitele ei in atelierul Crystal-Fashion®, Branding Partner Swarovski si cel mai mare producator roman de bijuterii care foloseste exclusiv cristale marca „SWAROVSKI® ELEMENTS'.

bijuterii

„Ador sa ma joc cu tot felul combinatii inedite de culori si forme. Si tocmai de aceea produsele au un mister aparte: capteaza atentia si nu te saturi privindu-le. As spune chiar ca dau dependenta. Dupa ce au identificat acel model care sa le avantajeze perfect fizionomia, aproape toate clientele mele au revenit, dorindu-si modelul preferat in mai multe culori.”

 sonja2

Linia Crystal-Fashion by Sonja cuprinde cercei candelabru, realizati din cristale SWAROVSKI® ELEMENTS in diferite forme geometrice care avantajeaza orice tipologie a fetei.

Cerceii creati de Sonia sunt disponibili in magazinul Portobello (str. Constantin Esarcu nr.3), online, pe site-ul www.crystal-fashion.eu sau pe pagina oficiala Facebook Crystal-Fashion designed by Sonja.

Foto: Sergiu Zimbilschi

Vestimentatie: Marie Ollie

Accesorii: Crystal-Fashion designed by Sonj

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter