Designerii romani: Propuneri pentru sezonul primavara-vara 2009 - Partea a II-a

Publicat pe

Designerii romani te invita sa descoperi universul lor artistic si sa te lasi inspirata de propunerile pentru moda acestui sezon, in partea a II-a a proiectului realizat pentru revista Viva!

 

Corina Vladescu
Corina Vladescu: „Cauta neincetat sa ramai liber. Inima ta poate iubi tot ce doreste. Viata nu are nicio valoare inchisa intre limite.Te desavarsesti mereu. In fiecare rasarit de soare se naste ceva frumos. Calatoria aceasta nu are sfarsit.
 

 

Oana Manolescu Ami Lungu
Oana Manolescu: „Stilul este expresia fiecaruia dintre noi. El marcheaza unicitatea intr-o lume invadata de conventii.
 
Ami Lungu: „In tibetana veche, Lœ inseamna CORP. De asemenea, inseamna si BAGAJ sau ceva pe care il ai temporar si il vei lasa in urma ta, la un moment dat. Lœ calatoreste de milioane de ani. Pe masura ce se transforma intr-opicatura translucida in Oceanul Cosmic, Lœ isi dezvaluie universul interior.
 

 

Stephan Pelger
Stephan Pelger: „O lume duala, dezbracata de aspect si forma… o lume a spiritului pur si liber, dezbracat de prejudecati si compromisuri… o lume Stephan Pelger!

 

Lena Criveanu Wilhelmina Arz
Lena Criveanu: „Sursa mea permanenta de inspiratie ramane femeia prin calitatile cu care este ea daruita de Dumnezeu: mister, simplitate, stil, atitudine, rafinament. Wilhelmina Arz: „Visare, fragilitate, forta tocmai prin asumarea feminitatii… sunt gandurile mele de acum legate de orice femeie pentru care as imagina haine… {i, mirare! Am adaugat pretiozitatea cristalelor Swarovski.
 

 

Rozalb de Mura
Rozalb de Mura: „Am privit cu nesat fiecare departare, am atins tematori fiecare lucru intalnit in cale, am adulmecat parfumul de lume neinceputa. Atat de emotionati la intoarcere. In urma noastra nu a mai ramas nimic. Totul fusese mult prea fragil. Olah Gyarfash
 

Realizator: Miruna Micsan

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter