Ducesa de Cambridge a strălucit pe covorul roşu, la Londra

Publicat pe

Ducesa de Cambridge s-a aflat în centrul atenţiei la Londra, la premiera filmului „A street cat named Bob', proiectat în sprijinul organizaţiei „Action on Addiction' pe care o patronează.

 

A fost un eveniment caritabil dedicat persoanelor care au fost dependente de alcool şi droguri, iar prezenţa lui Kate a fost una memorabilă.

 

Ea şi-a făcut apariţia purtând o rochie alba, lungă, cu o tăietură adâncă pe picior, o creaţie a brand-ului Self Portrait al cărei preţ este de aproximativ 320 de lire.

 

Rochia extrem de elegantă a fost accesorizată cu pantofi şi un clutch de culoare bordeaux şi i-a dat un farmec aparte lui Kate, punându-i în evidenţă picioarele.

 

Înainte de premieră, Ducesa de Cambridge a avut prilejul să se întâlnească cu actorii din distribuţia filmului , dar şi cu pisica Bob.

 

Pelicula „A street cat named Bob' spune povestea unui cântăreţ ambulant interpretat de Luke Treadaway a cărui viaţa se învârte în jurul unei pisici roşcate.

 

Foto: Hepta

 

Ducesa de Cambridge a strălucit pe covorul roşu, la LondraDucesa de Cambridge a strălucit pe covorul roşu, la Londra
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter