Sting – Concert-eveniment la Bataclan, la un an de la atacul terorist

Publicat pe

Pe 12 noiembrie, sala de concerte Bataclan din Paris se va deschide cu un concert-eveniment susţinut de Sting. Acesta va cânta în memoria celor ucişi la Paris pe 13 noiembrie 2015 în teribilul atac terorist care a îngrozit o lume întreagă.

 

sting

În urma cu un an, Parisul a fost scena unui atac sângeros în urmă căruia au murit 130 de oameni, dintre care 90 şi-au pierdut viaţa în sala de concerte de la Bataclan.

 

Ceremonia de comemorare a victimelor include şi acest concert susţinut de Sting, anunţul fiind făcut chiar de artist pe pagina sa de Instagram.

 

 

Sting a mai cântat la Bataclan în urmă cu mulţi ani, în 1979 el urcând pe aceeaşi scenă alături de trupa Police. Cântăreţul urmează să cânte piese de pe cel mai nou album al său, 57th & 9th, care va fi lansat cu o zi înainte de data concertului.

 

Pe 13 noiembrie va fi organizata o ceremonie de comemorare la care va participa trupa Eagles of Death Metal, cea care cânta la Bataclan în noaptea atacului.

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter