Emily Blunt – A arătat spectaculos într-o rochie roşie la puţin timp după ce a născut

Publicat pe

Pentru premiera de la New York a filmului, Edge of Tomorrow, în care joacă alături de Tom Cruise, Emily Blunt a ales o rochie lungă, roşie, care i s-a potrivit perfect.

 

Actriţa a arătat cu atât mai minunat cu cât a devenit mămica unei fetiţe în urmă cu 3 luni. Emily şi-a recăpătat rapid silueta şi a părut într-o formă perfectă la acest eveniment important din cariera ei.

 

Ea şi-a strâns părul într-un coc simplu, dar de efect, iar ca accesoriu a avut un clutch roz, aceasta fiind, de altfel, şi nuanţa aleasă pentru ruj.

 

Ȋn luna februarie actriţa britanică a adus-o pe lume pe Hazel, primul copil al cuplului pe care îl formează alături de John Krasinski. Cei doi s-au cunoscut în 2008, iar în 2010 s-au căsătorit în Italia, la vila lui George Clooney de la lacul Como.

 

Foto: Hepta

 

Emily Blunt – A arătat spectaculos într-o rochie roşie la puţin timp după ce a născutEmily Blunt – A arătat spectaculos într-o rochie roşie la puţin timp după ce a născut
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter