Angelina Jolie şi Brad Pitt la premiera de la Hollywood a filmului Maleficent

Publicat pe

Cea mai recentă producţie a Angelinei Jolie, Maleficent, a avut premiera mondială la Hollywood în prezenţa îndrăgitei vedete. Ea a păşit pe covorul albastru îmbrăcată într-o rochie lungă, din piele, o creaţie Versace şi l-a avut alături pe partenerul său de viaţă, Brad Pitt, care a purtat un costum Gucci, dar şi pe cei şase copii ai lor.

 

Apariţia lor a fost aşteptată cu mare nerăbdare de fani în faţă la El Capitan Theatre, iar cuplul nu a dezamăgit. Ţinându-se de mână, cei doi şi-au salutat fanii, împărţind zâmbete cu generozitate.

 

Din păcate, a exista şi un incident care l-a vizat pe Brad Pitt, actorul fiind lovit cu pumnul în faţă de Vitalii Sediuk, ziaristul ucranian care în urmă cu câteva zile s-a ascuns sub rochia actriţei America Ferrera la Cannes şi care a devenit faimos pentru atacurile împotriva diverselor vedete.

 

Foto: Hepta

 

Angelina Jolie şi Brad Pitt la premiera de la Hollywood a filmului MaleficentAngelina Jolie şi Brad Pitt la premiera de la Hollywood a filmului Maleficent

 

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter